Meniu
Cos de cumparaturi

Zovirax duo 5% crema, x2 g, Glaxosmithkline

Zovirax duo 5% crema, x2 g, Glaxosmithkline

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Zovirax duo 5% crema, x2 g, Glaxosmithkline
25,50 Lei
Fără TVA: 23,39 Lei
Acest produs este un medicament OTC. Comanda platita online se ridica doar de la sediul nostru din strada Slanic, nr. 8, sector 3, Bucuresti.
Produs actualizat la data:
2024-05-22 03:40:12

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0773.945.770 (Luni - Vineri: 8-16)

Email: contact@farmaciasmart.ro

Data expirarii:
2025-11-30

Zovirax Duo conţine două substanţe active: aciclovir şi hidrocortizon. Aciclovir este o substanță activă cu efect antiviral, care ajută la combaterea virusului ce cauzează herpesul. Hidrocortizonul este un corticosteroid cu potenţă redusă, care reduce inflamaţia asociată cu herpesul.

Zovirax Duo cremă este utilizat pentru tratamentul semnelor şi simptomelor incipiente de herpes (de exemplu furnicături, mâncărime sau roşeaţă) la nivelul buzelor şi pielii din vecinătatea buzelor, pentru a reduce probabilitatea de evoluţie a herpesului spre formarea de vezicule la adulţi şi adolescenţi (cu vârsta de 12 ani şi peste).

Chiar dacă herpesul evoluează până la formarea veziculelor, Zovirax Duo va scurta procesul de vindecare cu aproximativ 12-24 de ore, faţă de o cremă care nu conţine aceste două substanţe active. Herpesul labial este cauzat de un virus denumit herpes simplex. Virusul cauzează apariţia unor vezicule şi ulceraţii preponderent la nivelul buzelor, însă pot apărea uneori şi în alte zone ale feţei. Herpesul poate apărea atunci când sistemul imunitar al organismului este slăbit, spre exemplu atunci când aţi contactat o răceală sau altă infecţie. Stresul, expunerea la soare puternic, la temperaturi scăzute sau menstruaţia pot, de asemenea, determina apariţia herpesului.

Trebuie să vă adresaţi unui medic dacă simptomele dumneavoastră persistă pe o perioadă de 5 zile după ce aţi încetat tratamentul.

Mod de utilizare:

Acest medicament este destinat doar pentru administrare externă. Nu depăşiţi dozele recomandate.

Adulţi şi copii cu vârsta de 12 ani şi peste

Aplicaţi crema de cinci ori pe zi, timp de 5 zile (adică la interval de aproximativ 3-4 ore, în timpul zilei). Se recomandă începerea tratamentului cât mai repede posibil, preferabil de la apariţia primelor semne sau simptome ale bolii (de exemplu furnicături, roşeaţă sau mâncărime). A nu se utiliza pe o perioadă mai mare de 5 zile. Trebuie să vă adresaţi unui medic dacă simptomele dumneavoastră persistă pe o perioadă de 5 zile după ce aţi încetat tratamentul.

Mod de administrare:

Spălaţi-vă pe mâini înainte şi după aplicarea cremei, pentru a evita agravarea herpesului sau transmiterea infecţiei la o altă persoană. Dacă apar ulceraţii, nu atingeţi zona afectată mai mult decât este necesar, pentru a nu răspândi infecţia la alte regiuni ale corpului sau la nivelul ochilor.

Prezentare: 2 g

Specificatii
Ambalaj Tub x 2 g crema
Concentratie 50 mg/10 mg/g
Disponibilitate Ridicare de la sediu Slanic
Forma farmaceutica Crema
Tip produs Crema

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Zovirax duo 5% crema, 2 g, Glaxosmithkline

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.