Meniu
Cos de cumparaturi

Theraflu raceala si tuse, x16 capsule, Glaxosmithkline

Theraflu raceala si tuse, x16 capsule, Glaxosmithkline

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Theraflu raceala si tuse, x16 capsule, Glaxosmithkline
26,35 Lei
Fără TVA: 24,17 Lei
Acest produs este un medicament OTC. Comanda platita online se ridica doar de la sediul nostru din strada Slanic, nr. 8, sector 3, Bucuresti.
Produs actualizat la data:
2024-05-22 05:40:12

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0773.945.770 (Luni - Vineri: 8-16)

Email: contact@farmaciasmart.ro

Data expirarii:
2025-11-30

Theraflu răceală şi tuse este utilizat pentru tratamentul pe termen scurt al simptomelor răcelii şi gripei şi al frisoanelor. Aceste simptome includ dureri uşoare şi moderate, febră, congestie nazală (nas înfundat) şi tuse productivă, din piept. Theraflu răceală şi tuse trebuie utilizat numai de către adulţi, vârstnici şi adolescenţi cu vârsta de 16 ani şi peste. Theraflu răceală şi tuse trebuie utilizat NUMAI dacă prezentaţi TOATE simptomele următoare: durere şi/sau febră, nas înfundat şi tuse productivă, din piept. Trebuie să vă adresaţi medicului sau farmacistului dacă nu vă simţiţi mai bine sau dacă vă simţiţi mai rău după 3 zile sau dacă tusea este însoţită de febră mare, erupţie trecătoare pe piele sau durere de cap persistentă. Cum acţionează Theraflu răceală şi tuse Theraflu răceală şi tuse conţine trei componente active:

• Paracetamol este o substanţă activă care reduce durerea (analgezic) şi scade febra (scade temperatura corpului atunci când aveţi febră).

• Clorhidratul de fenilefrină este un decongestionant nazal. Acesta desfundă nasul înfundat şi vă ajută să respiraţi cu mai multă uşurinţă prin reducerea inflamaţiei de la nivelul sinusurilor.

• Guaifenezina este un expectorant care fluidifică mucozităţile (flegma), ameliorând astfel tusea productivă, din piept.  

Mod de administrare: 

Doze recomandate

Adulţi, vârstnici şi adolescenţi cu vârsta de 16 ani şi peste, cu greutatea de 50 kg şi peste:

Doza recomandată este de 2 capsule înghiţite cu apă la interval de 4 - 6 ore, după cum este necesar. Nu luaţi mai mult de 6 capsule (3 doze a câte 2 capsule) într-un interval de 24 de ore (corespunzător la 3000 mg de paracetamol, 36,6 mg de clorhidrat de fenilefrină şi 600 mg de guaifenezină). Întotdeauna lăsați un interval de cel puțin 4 ore între doze.

Utilizați cea mai mică doză necesară pentru ameliorarea simptomelor dumneavoastră și utilizați acest medicament pentru cel mai scurt interval de timp posibil.

Nu utilizaţi mai mult de 3 zile. Spuneţi medicului dumneavoastră dacă după 3 zile simptomele persistă sau se agravează sau dacă tusea este însoţită de febră mare, erupţie trecătoare pe piele sau durere de cap persistentă.

Theraflu răceală şi tuse nu trebuie utilizat de către persoanele cu greutatea mai mică de 50 kg (adulţi, vârstnici şi adolescenţi cu vârsta de 16 ani şi peste).

Prezentare: 16 capsule

Specificatii
Ambalaj Cutie x 16 capsule
Concentratie 500/6,1/100mg
Disponibilitate Ridicare de la sediu Slanic
Forma farmaceutica Capsule
Tip produs Capsule

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Theraflu raceala si tuse, 16 capsule, Glaxosmithkline

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.