Meniu
Cos de cumparaturi

Panadol baby suspensie orala 120 mg/5 ml, x100 ml, Glaxosmithkline

Panadol baby suspensie orala 120 mg/5 ml, x100 ml, Glaxosmithkline

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Panadol baby suspensie orala 120 mg/5 ml, x100 ml, Glaxosmithkline
22,95 Lei
Fără TVA: 21,06 Lei
Acest produs este un medicament OTC. Comanda platita online se ridica doar de la sediul nostru din strada Slanic, nr. 8, sector 3, Bucuresti.
Produs actualizat la data:
2024-06-13 10:40:15

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0773.945.770 (Luni - Vineri: 8-16)

Email: contact@farmaciasmart.ro

Data expirarii:
2025-10-30

Panadol Baby este o suspensie orală cu gust plăcut de căpşuni, fără zahăr sau alcool, ce conţine paracetamol. Acesta este un analgezic (combate durerea) şi antipiretic (reduce febra). Panadol Baby este recomandat pentru tratamentul simptomatic eficace al durerilor din perioada erupţiei dentare şi a altor dureri dentare, al durerilor de urechi, al durerilor în gât, al durerilor de cap, migrenelor, durerilor musculare, dismenoreei, durerilor musculo-scheletice, pentru tratamentul simptomatic al febrei asociate răcelii şi stărilor gripale, bolilor infecţioase ale copilăriei, de exemplu pojar, tusea convulsivă, oreion şi vărsat de vânt şi al febrei post-vaccinare.

Panadol Baby este recomandat şi pentru tratamentul simptomatic al durerii şi febrei din infecţiile tractului respirator în răceală şi gripă. Panadol Baby nu irită stomacul şi este uşor de administrat.

Mod de administrare: 

După ce administraţi medicamentul apăsaţi capacul flaconului în jos şi rotiţi-l pentru a-l închide bine apoi răsuciţi înapoi capacul până auziţi un clic. Localizaţi doza necesară în tabelul de mai sus, în funcţie de greutatea copilului. Dacă este necesară o doză mai mare de 10 ml, repetaţi procedura. După utilizare, seringa trebuie spălată în apă caldă şi uscată. Doza poate fi repetată la fiecare 4 ore, la nevoie. Nu se administrează la un interval de timp mai mic de 4 ore. Nu se administrează mai mult de 4 doze în decurs de 24 de ore.

Panadol Baby nu se administrează mai mult de 3 zile fără recomandarea medicului. Nu depăşiţi dozele recomandate. Trebuie să utilizaţi întotdeauna cea mai mică doză eficientă necesară pentru a ameliora simptomele şi trebuie să folosiţi acest medicament pentru cea mai scurtă perioadă de timp necesară.

Dacă simptomele persistă, solicitaţi consult medical. PanadolBaby nu este recomandat copiilor cu vârstă mai mică de 1 lună. Nu se administrează mai mult de 3 zile fără recomandarea medicului.

Copii cu vârsta mai mică de 3 luni: dacă febra persistă mai mult de 24 de ore (4 doze) cereţi sfatul medicului pentru a vă asigura că febra cauzată de o infecţie serioasă este rapid diagnosticată. Dacă sugarul s-a născut prematur sau dacă este mai mic de 3 luni, solicitaţi consult medical înainte de administrare. 

Prezentare: 100 ml

Specificatii
Ambalaj Flacon x 100 ml
Concentratie 120 mg/5 ml
Disponibilitate Ridicare de la sediu Slanic
Forma farmaceutica Suspensie orala
Tip produs Suspensie orala

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Panadol baby suspensie orala 120 mg/5 ml, 100 ml, Glaxosmithkline

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.