Meniu
Cos de cumparaturi

ABOCA Ruscoven 50 capsule+Ruscoven gel 100ml

Pachet Ruscoven capsule si Ruscoven gel, Aboca
-15 %

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

ABOCA Ruscoven 50 capsule+Ruscoven gel 100ml
60,35 Lei
71,00 Lei
Fără TVA: 55,37 Lei
  • Disponibilitate: Stoc limitat
  • Producator: ABOCA S.P.A
  • Cod produs: A0090
Produs actualizat la data:
2024-05-22 04:10:14

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0773.945.770 (Luni - Vineri: 8-16)

Email: contact@farmaciasmart.ro

Data expirarii:
2026-06-30

Datorită prezenţei extractelor liofilizate de Ghimpe şi Centella, administrarea zilnică a Ruscoven plus capsule garantează un aport de principii active naturale utile pentru a favoriza buna funcţionalitate a microcirculaţiei.
Formula produsului este completată cu concentrate totale din plantele de Hamamelis şi Viţă de vie roşie care desfăşoară o acţiune benefică pentru bunăstarea picioarelor.

Mod de administrare: 

1 capsula de 2 ori/zi 

RuscoVen bioGel este un preparat cosmetic ce respectă standardele riguroase de calitate stabilite conform normelor privind Cosmeticele Ecologice.
Eficacitatea acestui produs se datorează sinergiei funcţionale a extractelor liofilizate de Ghimpe şi Castan Sălbatic şi a extractelor hidroalcoolice de Viţă de Vie Roşie şi Centella care, dizolvate în soluţia apoasă din mucilagii de Nalbă asigură o concentraţie ridicată de substanţe funcţionale.
Din acest motiv, RuscoVen bioGel conferă tonifiere şi elasticitate epidermei şi reduce senzaţia de greutate a membrelor inferioare, mai ales la finalul zilei.
Alegerea de a formula gelul pe baza extractului de Algă Marină, o algă roşie cunoscută sub numele de Caragheen, cu acţiune gelifiantă naturală, permite eliminarea gelifianţilor obişnuiţi derivaţi din petrol şi obţinerea unui gel care, formând o peliculă imperceptibilă, păstrează pe piele pe tot parcursul zilei proprietăţile substanţelor funcţionale prezente.
Formula este completată de uleiul esenţial de Mentă cu acţiune răcoritoare.

Cosmeticele ecologice
Produs realizat conform standardului de fabricaţie 'Norma pentru obţinerea Produselor Cosmetice Ecologice' care prevede folosirea materiilor prime provenite din Agricultura Ecologică (Reg. CE 834/2007) şi a ingredientelor cosmetice naturale şi/sau de origine naturală cu maximă dermocompatibilitate şi în deplin respect faţă de mediul înconjurător. Parfum natural obţinut din utilizarea uleiurilor esenţiale pure şi a extractelor vegetale.

Mod de administrare:

Aplicaţi o cantitate suficientă de gel apăsând dozatorul special airless şi efectuaţi un masaj uşor, de jos în sus, direct pe zona cutanată dorită.
Se recomandă aplicarea gelului de două ori pe zi, de preferinţă dimineaţa şi seara, pe cat posibil, după o spălare cu apă proaspătă. Dozatorul airless păstrează neschimbate în timp caracteristicile produsului şi calitatea acestuia şi permite o distribuire şi o dozare mai practică.

Specificatii
Ambalaj Cutie x 50 capsule + Tub x 100ml
Disponibilitate Livrare acasa prin curier
Forma farmaceutica Capsule + gel
Tip produs Capsule+gel

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Pachet Ruscoven capsule si Ruscoven gel, Aboca

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.