Meniu
Cos de cumparaturi

Nurofen raceala si gripa, x12 comprimate filmate, Reckitt Benckiser

Nurofen raceala si gripa, x12 comprimate filmate, Reckitt Benckiser

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Nurofen raceala si gripa, x12 comprimate filmate, Reckitt Benckiser
25,50 Lei
Fără TVA: 23,39 Lei
Acest produs este un medicament OTC. Comanda platita online se ridica doar de la sediul nostru din strada Slanic, nr. 8, sector 3, Bucuresti.
Produs actualizat la data:
2024-05-18 09:10:15

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0773.945.770 (Luni - Vineri: 8-16)

Email: contact@farmaciasmart.ro

Data expirarii:
2026-10-31

Nurofen Răceală şi Gripă face parte din grupa medicamentelor decongestionante nazale de uz sistemic, simpatomimetice, combinaţii, utilizat în ameliorarea simptomelor neplăcute ale gripei şi răcelii, cum sunt congestie nazală şi sinuzală, durere de cap, febră, dureri musculare şi articulare.

Conţine ibuprofen, care este eficace pentru ameliorarea durerii (medicament analgezic), inflamaţiei (medicament antiinflamator) şi scăderea temperaturii în caz de febră (medicament antipiretic). Cealaltă substanţă activă, clorhidratul de pseudoefedrină, scade rapid edemul de la nivelul mucoaselor tractului respirator superior (medicament decongestionant).

Ameliorarea simptomelor de gripă şi răceală se instalează rapid începând prin decongestionarea mucoaselor tractului respirator, urmată de reducerea febrei şi reducerea durerilor asociate cu gripa şi răceala.

Mod de administrare: 

Trebuie să utilizați cea mai mică doză necesară pentru a ameliora simptomele și pentru cea mai scurtă perioadă de timp. Dacă aveți o infecție, adresați-vă imediat unui medic în cazul în care simptomele (cum ar fi febră și durere) nu dispar sau se agravează (vezi pct. 2).

Utilizaţi întotdeauna Nurofen Răceală şi Gripă exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 12 ani (≥ 40 kg): doza iniţială este de 1-2 comprimate filmate; ulterior, dacă este cazul, pot fi utilizate doze suplimentare de 1-2 comprimate filmate la fiecare 4-6 ore. Nu trebuie depăşită o doza zilnică de 6 comprimate filmate.

Utilizarea la copii Nurofen Răceală şi Gripă nu este recomandat pentru utilizarea la copiii cu vârsta sub 12 ani.

Se recomandă ca pacienţii cu hipersensibilitate gastrică să utilizeze Nurofen Răceală şi Gripă împreună cu alimente.

Vârstnici: dacă sunteţi în vârstă veţi fi mai predispuşi la reacţii adverse, în special la hemoragie şi perforaţie la nivelul tractului digestiv, care pot fi letale. Dacă sunteţi în vârstă adresaţi-vă medicului dumneavoastră pentru recomandări.

Insuficienţă renală sau hepatică

Dacă aveţi insuficienţă renală şi hepatică adresaţi-vă medicului dumneavoastră pentru recomandări. Dacă simptomele se agravează sau persistă mai mult de 3 zile este necesară reevaluarea diagnosticului şi tratamentului. 

Prezentare: 12 comprimate filmate

Specificatii
Ambalaj Cutie x 12 comprimate filmate
Concentratie 200mg/30mg
Disponibilitate Ridicare de la sediu Slanic
Forma farmaceutica Comprimate filmate
Tip produs Comprimate filmate

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Nurofen raceala si gripa, 12 comprimate filmate, Reckitt Benckiser

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.