Meniu
Cos de cumparaturi

NUROFEN EXPRESS 200MG x10 capsule moi

NUROFEN EXPRESS 200MG x10 capsule moi

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

NUROFEN EXPRESS 200MG x10 capsule moi
17,20 Lei
Fără TVA: 15,78 Lei
Acest produs este un medicament OTC. Comanda platita online se ridica doar de la sediul nostru din strada Slanic, nr. 8, sector 3, Bucuresti.
Produs actualizat la data:
2024-06-13 07:40:13

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0773.945.770 (Luni - Vineri: 8-16)

Email: contact@farmaciasmart.ro

Data expirarii:
2024-11-30

Ibuprofenul aparţine unei grupe de medicamente numite medicamente antiiflamatoare nesteroidiene (AINS). Aceste medicamente ameliorează simptomele prin modificarea răspunsului organismului la durere, inflamaţie şi temperatură mare. Nurofen Express se descompune uşor în organism, iar substanţa activă care este eliberată din capsulă este absorbită ușor în corp, pentru a ajunge rapid la locul durerii.

Nurofen Express este utilizat pentru:

• ameliorarea durerilor uşoare până la moderate, cum sunt dureri de cap, durerile de dinți şi

• reducerea febrei şi durerii asociate cu răceala comună.

Nurofen Express este recomandat spre utilizare adulților, adolescenților și copiilor cu greutatea peste 20 kg (cu vârsta de aproximativ 6 ani). Trebuie să vă prezentaţi la medic dacă nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău după 3 zile la copii și adolescenţi sau după 3 zile în cazul febrei, respectiv după 4 zile de tratare a durerii la adulţi.

Mod de administrare: 

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Trebuie să utilizați cea mai mică doză necesară pentru a ameliora simptomele și pentru cea mai scurtă perioadă de timp. Dacă aveți o infecție, adresați-vă imediat unui medic în cazul în care simptomele (cum ar fi febră și durere) nu dispar sau se agravează (vezi pct. 2). Pentru administrare orală. A nu se mesteca. 

Doza recomandată este:

Adulţi şi adolescenţi cu greutatea de aproximativ 40 kg

Doza iniţială: luaţi 1 sau 2 capsule (200 mg sau 400 mg ibuprofen) cu apă. Dacă este nevoie, mai luaţi doze suplimentare de 1 sau 2 capsule (200-400 mg ibuprofen), dar nu depăşiţi doza totală de 6 capsule într-un interval de 24 de ore. Intervalul între administrarea dozelor nu trebuie să fie mai mic de 4 ore pentru doza de 200 mg şi de 6 ore pentru doza de 400 mg.

Copii cu greutatea corporală cuprinsă între 20 şi 39 kg (cu vârsta de aproximativ 6 ani):

Nurofen Express trebuie utilizat doar la copii care au o greutate corporală de cel puţin 20 kg. Doza zilnică totală maximă de ibuprofen este de 20-30 mg per kg greutate corporală, divizată în 3 până la 4 doze unice. Intervalul între administrarea dozelor nu trebuie să fie mai mic de 6 ore. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată maximă. Este recomandat să nu se depaşească o doză totală de 30 mg ibuprofen/kg, într-un interval de 24 de ore. În cazul utilizării Nurofen Express la copii, puteţi folosi următoarele recomandări de doze:

       Prezentare: 10 capsule moi

Specificatii
Ambalaj Cutie x 10 capsule moi
Concentratie 200mg
Disponibilitate Ridicare de la sediu Slanic
Forma farmaceutica Capsule moi
Tip produs Capsule moi

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Nurofen express 200 mg, 10 capsule moi

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.