I. Despre Noi

Serviciul https://www.farmaciasmart.ro/ este oferit de General Smart Farm S.R.L.  cu sediul in Strada Slanic nr. 8, sector 3, Bucuresti inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J40/2604/2012, avand cod unic de inregistrare RO29883252, denumita in cele ce urmeaza Societatea.


Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:


Prin posta la adresa de corespondenta: Sos. Cotroceni nr. 6, sector 6, Bucuresti.


Prin e-mail la urmatoarele adrese:


comenzi@farmaciasmart.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.;

office@farmaciasmart.ro - pentru initiere colaborari si parteneriate.


admin@farmaciasmart.ro - pentru sugestii si sesizari


Prin telefon la numarul: 031.420.69.85 ; 0770.526.732II. Despre FarmaciaSmart.ro

FarmaciaSmart.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site.


III. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul FarmaciaSmart.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta, trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele FarmaciaSmart.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri sau alte informatii protejate de legea copy-rightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale FarmaciaSmart.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a FarmaciaSmart.ro, atat timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul FarmaciaSmart.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.


IV. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul FarmaciaSmart.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului FarmaciaSmart.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a FarmaciaSmart.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile FarmaciaSmart.ro.

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

FarmaciaSmart.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de FarmaciaSmart.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele FarmaciaSmart.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.

FarmaciaSmart.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.


V. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al FarmaciaSmart.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului FarmaciaSmart.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele FarmaciaSmart.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de FarmaciaSmart.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.


VI. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe FarmaciaSmart.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

- identificarea si alegerea produselor

- inregistrarea dvs. ca utilizator al FarmaciaSmart.ro

- efectuarea platii produselor; plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.

- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice pe FarmaciaSmart.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.


VII. Cum comand

Urmeaza pasii descrisi mai jos:


Pasul 1: Creeaza cont


Pasul 2: Alege produsele si adauga-le in cos


Pasul 3: Inregistrarea comenzii si finalizarea platii


PLATA NEFINALIZATĂ


Atunci cand comanda nu a intrat in stadiul de Plata aprobata si este doar inregistrată in sistem, nu va fi procesata si livrata, insa procedura de plata poate fi reluata.


In cazul in care plata nu este finalizata in decurs de 24 de ore de la plasare, comanda devine inactiva și va trebui plasata o noua comanda, urmarind pasii descrisi mai sus.


Comenzile efectuate raman inregistrate la sectiunea Comenzi din contul de client (Click pe vizualizează pentru a vedea istoricul comenzii).


VII.1. Preturile


Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe FarmaciaSmart.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.


VII.2. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: plata on-line sau transfer bancar/ordin de plata. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platiti on-line, veti introduce datele cardului: dupa revizuirea finala a comenzii din ultimul pas al formularului de comanda, veti fi redirectionat catre o pagina securizata unde trebuie sa completati detaliile cardului cu care doriti sa faceti plata. Apoi veti fi redirectionat pe pagina de autorizare prin sistemul 3DSecure:

- Autorizarea platii prin sistemul 3DSecure*: Introduceti pe site parola 3DSecure sau autorizati tranzactia din aplicatia bancara conform informatiilor afisate pe ecran.

- Daca autorizati tranzactia din aplicatia bancara, va rugam sa nu inchideti pagina de comanda pentru ca tranzactia sa fie autorizata cu succes. 


VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul FarmaciaSmart.ro printransfer bancar/ordin de plata?


Puteti cumpara produse prin FarmaciaSmart.ro urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul\\\"Comanda acum\\\".

b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta acomenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand \\\"Pasul urmator\\\". Daca adresa de livrare sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa contact@farmaciasmart.ro, in maximum 24 de ore.


IX. Garantie si service post-vanzare

Toate produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie de conformitate conform legii 449/2003. 

Astfel, pentru toate produsele care beneficiaza de garantie (produsele de folosinta indelungata) veti primi certificat de garantie la livrarea produsului. Certificatul de garantie, imprimat pe hartie, va insoti produsul in momentul livrarii si va fi valabil numai impreuna cu dovada de achizitie.


Certificatul de garantie contine elementele de identificare a produsului, termenul de garantie, durata medie de utilizare, modalitatile de asigurare a garantiei, denumirea si adresa vanzătorului si ale unitatilor specializate de service care vor asigura reparatia produsului.


In cazul in care un produs pe care l-ati achizionat de la noi prezinta defectiuni in timpul garantiei comerciale va rugam sa ne informati despre aceasta situatie la adresa de email contact@farmaciasmart.ro. In urma primirii informarii dumneavoastra noi va vom contacta pentru a stabili modul de rezolvare a situatiei.


X. Descrierea si returnarea produselor

FarmaciaSmart.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, FarmaciaSmart.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de 96/FarmaciaSmart.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

VA RUGAM CITITI CU ATENTIE INFORMATIILE CU PRIVIRE LA RETURNAREA PRODUSELOR:


Conform Oug nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor In cadrul contractelor incheiate cu profesionistii consumatorul are dreptul* sa notifice in scris comerciantul ca renunță la cumparare (partial sau total), fara penalitati si fara ajustifica motivul, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau de la incheierea contractului (de prestari servicii).


*Consumatorul nu poate denunta unilateral (nu poate returna), in condițiile art. 16, lit. d), e), f), OUG 34/2014, contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate (de exemplu: suplimente desigilate, produse cosmetice desigilate, testate) sau care se pot degrada ori deteriora rapid si anume: produse nutritie (lapte, piureuri, sucuri, etc.), produse nutritie pentru bolnavii oncologici, produse de igienă intima si produse care vin in contact cu mucoasele/pielea si/sau care sunt de unica folosinta (de exemplu: masti faciale, prezervative, pompe san, protecții mameloane, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, canuțe bebe, jucarii dentitie, chiloti de unica folosinta, bustiere, sutiene, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, centuri postnatale, scutece, dus bucal, periute de dinti, rezerve de periute de dinti, produse de igiena intima, aparate ras etc.).


APLICABILITATE


Dreptul de retur se aplica doar produselor parafarmaceutice (non-farma) comandate si platite prin intermediul site-ului FarmaciaSmart.ro. Reglementarile OUG 34/2014 cu privire la dreptul de retur al consumatorului, nu se adreseaza persoanelor juridice si persoanelor ce ridica direct din farmacie produsele comandate si achitate.


• Acest articol nu se aplica medicamentelor (RX) si vaccinurilor prezentate pe site, ce se pot achizitiona doar din punctele de lucru ale farmaciilor SMART FARM.


• Conditiile de retur se refera la achizitia online a produselor parafarmaceutice/non-farma. Medicamentele (OTC), suplimentele alimentare si nutritive, cosmeticele si dermatocosmeticele achiztionate nu pot fi returnate: conform Anexa 4 din Ordinul 960/2012 cu privire la modul de prescriere si eliberare a medicamentelor, farmaciilor li se interzice returnarea medicamentelor eliberate.


PROCEDURA DE RETUR


Pentru returul total sau partial al unei comenzi, trebuie inregistrata o cerere de returnare, in contul de client, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor.


Pentru inregistrarea acestei cereri, in contul de Client, la sectiunea Comenzi, in istoricul comenzii, este disponibil butonul Returneaza produse din comanda.


Dupa inregistrarea cererii de retur, primiti din partea unui operator confirmarea acceptarii returului conform conditiilor de retur afisate pe site, modalitatea de returnare, adresa pentru retur, notificarile cu privire la restituirea sumei achitate etc), pe emailul inregistrat in contul de Client. FaramaciaSmart.ro va verifica produsele returnate si daca retur respecta conditiile afisate pe site, va inapoia contravaloarea produselor returnate (folosind aceeasi modalitate de plata precum cea utilizata de client initial) in cel mult 14 zile de la data acceptarii returului, suma inapoiata continand taxa de transport doar in cazul returului total.


RETUR TOTAL - In cazul in care clientul returnează toată comanda, FarmaciaSmart.ro va returna contravaloarea produselor comandate si a costului de transport pentru expedierea coletului. Atenție, costul de transport pentru returul produselor catre FarmaciaSmart.ro va fi suportat de clientul care a solicitat returul. Returul produselor se face prin orice firma de curierat preferata de client respectand detaliile mentionate in emailul primit dupa inregistrarea cererii de retur.


RETUR PARTIAL - In cazul în care clientul returneaza partial si pastreaza unul sau mai multe produse, Farmaciasmart.ro va returna numai contravaloarea produselor pe care clientul doreste să le returneze, fara sa returneze taxa de transport pentru livrare. Si in acest caz, taxa de transport pentru returnarea produselor este suportata de client. Returul produselor se face prin orice firma de curierat preferata de client respectand detaliile mentionate in emailul primit dupa inregistrarea cererii de retur.


Pentru detalii suplimentare referitoare la procedura de returnare, ne puteti contacta via email sau telefonic.


Important! Va rugam sa ambalati cu grija produsele returnate, FarmaciaSmart.ro nu va returna contravaloarea produselor in cazul in care acestea sunt deteriorate pe timpul transportului.


DIMINUAREA VALORII BUNURILOR RETURNATE CONFORM OUG NR 34/2014 ART. 14, ALIN. 3


Consumatorului i se ofera dreptul de a se retrage (dreptul de retur; exceptand cazurile stabilite de legislatie) in cazul achizițiilor cu livrare la domiciliu sau la punctul de ridicare, tocmai pentru ca nu are posibilitatea de a vedea produsele inainte de cumparare, din același motiv i se permite sa testeze si sa verifice produsele pe care le-a cumparat in masura în care este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare al acestora, asa cum i s-ar permite intr-o farmacie fizica. In cazul produselor electronice, electrocasnice acestea pot fi probate prin pornirea si oprirea acestora si nu prin folosirea in scopul pentru care au fost produse. Prin urmare, in perioadei de retragere de 14 zile, consumatorul trebuia sa manipuleze si sa inspecteze produsele cu grija necesara, fara nicio urma de utilizare.


Consumatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produsului care rezultă din manipularea necorespunzatoare a acestuia, alta decat cea necesara pentru determinarea naturii, calitatii si functionarii produsului.


Actiunile care duc la diminuarea valorii produsului returnat sunt urmatoarele:


• folosirea aparatelor electronice si electrocasnice in orice alt mod decat testarea prin pornirea si oprirea aparatului;


• ruperea sigiliilor si a etichetelor produsului;


• ruperea sau deteriorarea ambalajelor originale ale produsului;


• zgarierea, murdarirea, patarea, impregnarea cu substanțe externe;


• desigilarea accesoriilor consumabile ale produsului;


• desigilarea produselor de ingrijire personala, cosmetice, de curatenie, a produselor pentru copii si nou-nascuti;


• desigilarea pompelor elastomerice, a acelor de biopsie si a perfuzoarelor pentru bolnavii oncologici.


In cazul in care la receptionarea returului se constata faptul ca produsul prezinta urme de folosinta ce pot cauza diminuarea valorii, produsul este trimis furnizorului spre verificare pentru a constata daca a fost manipulat corespunzator, iar valoarea finala se stabileste în functie de valoarea pieselor ce trebuie inlocuite si a manoperei de reconditionare sau ca diferenta dintre valoarea initiala a produsului nou si valoarea de revanzare a produsului folosit. Diminuarea valorii produsului returnat in functie de deteriorarea acestuia poate fi facută pana la 90% din valoarea platita initial.


XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alteforme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. FarmaciaSmart.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii,comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe FarmaciaSmart.ro, transmiteti,in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate.Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica,distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc decomunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe FarmaciaSmart.ro,cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor,comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale FarmaciaSmart.ro.

FarmaciaSmart.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. FarmaciaSmart.ronu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintrematerialele postate de catre alte terte parti pe Site. FarmaciaSmart.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.


XII. Forta Majora

FarmaciaSmart.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre FarmaciaSmart.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa FarmaciaSmart.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la FarmaciaSmart.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele FarmaciaSmart.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.


XIII. Publicitatea

FarmaciaSmart.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea FarmaciaSmart.rosi prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.


XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejareaproprietatii intelectuale

FarmaciaSmart.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: contact@farmaciasmart.ro, sau sa ne contactati la numerele de telefon sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.


XV. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul FarmaciaSmart.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselorel ectronice.

Termenii si conditiile FarmaciaSmart.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul FarmaciaSmart.ro.In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Bucuresti.


XVI. Prezentarea ofertei

FarmaciaSmart.ro isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul FarmaciaSmart.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul FarmaciaSmart.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul FarmaciaSmart.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.