Meniu
Cos de cumparaturi

Antinevralgic Forte, 20 comprimate, Opella

Antinevralgic Forte, 20 comprimate, Opella
-20 %

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Antinevralgic Forte, 20 comprimate, Opella
16,80 Lei
21,00 Lei
Fără TVA: 15,41 Lei
Acest produs este un medicament OTC. Comanda platita online se ridica doar de la sediul nostru din strada Slanic, nr. 8, sector 3, Bucuresti.
Produs actualizat la data:
2024-05-18 09:40:19

Doresti suport si indrumare?

CONTACTEAZA-NE

Tel: 0773.945.770 (Luni - Vineri: 8-16)

Email: contact@farmaciasmart.ro

Data expirarii:
2024-09-30

Antinevralgic Forte este un analgezic, reduce febra si este un medicament cu efect antiinflamator (antiinflamator nesteroidian/analgezic).

Antinevralgic Forte contine trei substante active: paracetamol, acid acetilsalicilic si cafeina. Paracetamolul amelioreaza durerea si reduce febra. Acidul acetilsalicilic amelioreaza durerea, reduce febra si are efecte antiinflamatorii. Cafeina contracareaza simptomele de oboseala, promoveaza motivatia si performanta mentala. Scurteaza timpul pana la inceputul actiunii acidului acetilsalicilic si paracetamolului si, de asemenea, potenteaza efectele lor.

Aceasta combinatie de substante active are efect aditiv ca analgezic si ca medicament care reduce febra. Prin urmare, aceasta combinatie scade cantitatea de analgezice necesara.

Antinevralgic Forte este destinat utilizarii la adulti si adolescenti cu varsta de 12 ani si peste, pentru a trata:

- durerea de cap acuta de intensitate usoara pana la moderata din atacurile de migrena cu sau fara aura

- durerea de cap de tip tensional.

O durere de cap de tip migrena poate fi insotita de alte simptome, cum sunt greata sau varsaturi, si sensibilitate la lumina si sunete. Atacurile de migrena pot fi „anuntate” de aura (o senzatie de avertizare care implica, de obicei, distorsiuni vizuale, cum sunt lumina puternica intermitenta, linii in zig-zag, puncte luminoase sau valuri).

O durere de cap de tip tensional este cel mai comun tip de durere de cap. Durerea este adesea descrisa ca o presiune constanta, ca si cum capul ar fi strans intr-o menghina si este prezenta frecvent, in acelasi timp, pe ambele parti ale capului.


Daca dupa 3-4 zile nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic.


Doze si mod de administrare:

Cu exceptia cazului in care v-a fost altfel prescris de catre medicul dumneavoastra, doza recomandata pentru adulti si adolescenti cu varsta de 12 ani si peste este de 1-2 comprimate luate la intervale de cel putin 4 ore, pana la de trei ori pe zi, daca este necesar.

- Doza maxima zilnica nu trebuie sa depaseasca 6 comprimate in orice perioada de 24 ore.

- Comprimatele trebuie dizolvate intr-o cantitate mica de lichid sau inghitite intregi (fara a le mesteca) cu o cantitate suficienta de lichid.

- Nu luati acest medicament pentru mai mult de 3 - 4 zile, cu exceptia cazului in care v-a fost recomandat de catre medicul dumneavoastra sau de catre farmacist.


Prezentare: 20 comprimate


Specificatii
Ambalaj Cutie x 20 comprimate
Disponibilitate Ridicare de la sediu Slanic

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Antinevralgic Forte, 20 comprimate, Opella

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.